…pe care le aștept cu drag!

În primul rând, așa cum probabil unii ați aflat, Outlander și How to Get Away With Murder (două seriale foaaarte apreciate, unul de la STARZ, celălalt de la ABC) ajung în premieră în România în această toamnă. Mai exact din 3 noiembrie, pe AXN. Am adăugat câte un trailer pentru fiecare:

•  Bazat pe un bestseller internațional scris de Diana Gabaldon, Outlander ne spune povestea lui Claire Randall care ajunge să călătorească în timp. Povestea ei este tristă, plină de romantism, aventură și accent scoțian!

•  Viola Davis nu mai are nevoie de prezentare, așa că o să vă spun câteva cuvinte despre How to Get Away With Murder. Ne vom învârti într-o lume plină de mistere, înconjurați de studenți la drept foarte ambițioși, dar care împreună cu profesoara lor ajung să fie suspecții principali într-un caz de crimă. Teoria merge, dar ce vor face cu practica?

  V-am convins? Acum vine și plăcerea mea vinovată… deși niciodată nu m-am uitat la seriale de comedie, o să fac o excepție cu acesta. Girlfriends’ Guide to Divorce. Lisa Edelstein (pe care toți mulți o știți din House M.D.). Bazat pe seria cărților scrisă de Vicki Iovine, intitulată Girlfriends’ Guides. Este, de fapt, o comedie – dramă care ne poartă în viața lui Abby. Aceasta divorțează și nici că poate fi mai fericită! 🙂 Serialul începe pe 2 decembrie. Vă las promourile într-o singură listă de redare:

Let me know you think - add a comment below!