O să încep prin a preciza scopul exact al acestui articol. Desigur, dorințele sunt dorințe, n-au nevoie de definiție. Însă, pentru că nu există vreo șansă să se îndeplinească toate pe frumosul 8 al lui aprilie, mi-am dorit să păstrez aici o listă cu respectivele. So, here we go.

Mare fană a serialului The 100, de curând în doliu pentru Lincoln și în eternă suferință, abia aștep să-l văd pe domnul Ricky Whittle în serialul-adaptare a cărții omonime, American Gods, scrisă de Neil Gaiman. Romanul a fost publicat și la noi, de editura Paladin. This is number one.

N-am spus că dorințele fac parte din același departament, așa că iată numărul 2. Pandora e de foarte mult timp o dorință tacită, care chiar sper că o să prindă contur anul ăsta. Și, bineînțeles, brățara va strânge, de-a lungul timpului, charmuri cu exacte semnificații.

Nu o să prefer niciodată balerinii, sandalele sau pantofii cu toc în locul unor teniși comozi și mereu cool. O scurtă navigare pe officeshoes.ro mi-a lipit de retină cele 2 perechi de mai jos, dintre care nu pot alege. ❤️‍ Ambele fac parte din colecția Chuck Taylor All Star.

Am văzut mai multe înregistrări efectuate cu minunea mică de mai jos, urmărindu-i pe Farris și Jimmy. Și știți vorba aia: “mică, mică, da’ ridică”. Ei bine, în primul rând mi-ar fi extrem de utilă, pentru că vreau să fac mai multe filmulețe pentru Youtube ( chiar, l-ați văzut pe ăsta? 😀 ). Da, telefonul meu filmează foarte bine, dar e oarecum incomod. Telefonul rămâne telefon. Așadar, numărul 4, Sony HDR-AS200V Action Cam.

Și, n-am uitat că Enrique Iglesias, Sia și Maroon 5 ajung anul ăsta în România. Deci nu tot, da’ ceva să bucure sufletul. Mersi pentru atenție! (și pentru cadouri, în avans) 🙂

UPDATE: Sunteți cevaaaa! Cartea, brățara și tenișii galbeni au ajuns deja la mine ❤️‍ Mulțumesc!

Let me know you think - add a comment below!