Lucifer e genul de serial pe care eram curioasă să-l văd, dar nu prea sigură că o să-mi placă. Și a devenit unul dintre preferatele mele, mai ales dintre serialele fantasy pe care le-am/le urmărit/urmăresc. Lucifer Morningstar (Tom Ellis, un britanic sexy, cu accent specific și ținută elegantă) și Chloe Decker (Lauren German, fata rea din A Walk To Remember și interpreta personajului meu preferat din Chicago Fire) formează un cuplu aparte – literalmente diavolul și îngerul.

Probabil celor care nu sunt fani ai romantismului și care, în general, evită producțiile de gen, acest cuplu li se pare aiurea, li se pare cel mai mare minus al serialului. Însă pentru mine a contat mult încă de la început, fiind o mare bază în dezvoltarea personajului principal, Lucifer. Am strâns cele mai frumoase momente ale cuplului și am pus-o de-un articol care va fi publicat atunci când sezonul al 2-lea ia vacanță și care va fi actualizat periodic cu alte scene.


  1. O scenă extrem de simpatică – Lucifer crede că Chloe vrea să se culce cu el, așa că își pune în plan să îi îndeplinească dorința. O discuție savuroasă între cei 2 se încheie cu replica lui Chloe: “I will never, ever, ever sleep with you. Never.” (1×04)

2. Chloe îl găsește dezbrăcat și îi vede cicatricile de pe spate, fiind total șocată. Deși nu-și dorește să fie atins, Lucifer îi spune calm “Please, don’t.” (1×04)

                            

 

3. Când Chloe se îmbată și se refugiază în brațele lui, acesta refuzându-i avansurile, ținând-o în brațe până adoarme, exclamând “Oh, God.” și privind spre cer. (1×10)

4. Încă din primul sezon, Lucifer încearcă să-și găsească identitatea și să înțeleagă sentimentele pe care le trăiește. Într-o încercare de a o consola pe Chloe, aceasta îi spune “Just shut up.”, sărindu-i în brațe. Eu am descris scena ca “The angel hugs the devil.” <3 (2×07)

5. Chloe e pentru prima oară geloasă, atunci când Lucifer și Ella lucrează singuri în urma unui favor cerut de acesta. Chloe geloasă e foarte simpatică, iar fața lui Lucifer când realizează gelozia ei, priceless. (2×08)

6. Cei doi dansează. Atât. 2×09

7. Chloe îi salvează casa și clubul de noapte. 2×09

8. Luci îi face o declarație aparte, profitând de ocazie când se află în scaunul tribunalului. Chloe răspunzându-i ulterior. 2×10

9. Aproape-sărutul din finalul 2×10, ceea ce cred că a simbolizat începutul oficial al relației lor.

10. Lucifer îi face cadou de ziua ei un lănțișor în care elementul central este glonțul pe acesta l-a primit de la Chloe în sezonul 1. Replica lui, însă, este cireașa de tort: Well, I thought since I’ll never likely penetrate you, I’d commemorate the one time you penetrated me. Și apoi asta:

11. Lucifer îi face un alt cadou, în 3×15, atunci când o “invită” să danseze cu el, Chloe astfel având parte de experiența balului de absolvire pe care l-a ratat în adolescență.

12. În 3×17, Lucifer își riscă viața pentru Chloe. Când aceasta îl întreabă ce a fost în capul lui de s-a aruncat în fața unei persoane înarmate, Luci îi zice simplu: “It’s not me I was worried about, Detective.”

13. Lucifer încearcă să-și demonstreze că, de fapt, Chloe nu înseamnă nimic pentru el. Și la sfârșitul episodului intră panicat și disperat în biroul Lindei, zicându-i: “I think I’ve made a horrible mistake.” (3×17)

14. Serios, deja doare.. În episodul 3×20, Lucifer o vede pe Chloe rănită de ceea ce Pierce i-a făcut, iar acesta îl confruntă strigând: Why did you hurt her?!

15. Schimbul de replici, urmat de sărutul din episodul 3×23…

Lucifer: You wanted the truth and you deserve the truth. Right now I can’t show it to you, so I just have to tell you.  Detective.. Chloe, I am the devil. 

Chloe: No, you’re not. Not to me.

(cut to the kiss)

To be continued. #SaveLucifer #PickUpLucifer

Vezi și: Cele mai frumoase momente dintre Sara & Michael, ‘Prison Break’

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *