Bianca m-a etichetat în ceea ce se numește Liebster Awards 2016, un interviu cu întrebări scrise de persoana care te etichetează. Tot timpul mi-e greu să răspund unor astfel de provocări pentru că sunt genul de persoană care nu e axată pe un standard, care gândește mult și poate peste un an sau o săptămână răspunsurile de acum nu vor arăta la fel. Merg și de această dată pe spontaneitate și vă prezint răspunsurile mele.

  1. Cu ce autor ai vrea să ai ocazia să bei o cafea/ ceai?

Cu Nicholas Sparks, pentru că m-a făcut să iubesc să citesc. Lecturi facile și povești delicate, chiar recomand amatoarelor/amatorilor de romantism. Devine prea siropos la un moment dat, dar ca experiență merită. Rămâne un autor de suflet pentru mine.

2. Dacă ai putea interpreta un personaj într-un film, ce rol ai prefera?

Nu știu dacă-i din cauza (datorită) faptului că am văzut Code Black recent și mi-a plăcut mult prea mult sau pentru că pur și simplu îmi place ideea de a avea grijă de cineva, dar cred că mi-ar plăcea să interpretez un medic sau o asistentă. Asistentă mai degrabă.

3. Muza cărui scriitor ți-ar plăcea să fii?

This is a hard one. Poate John Green. Aș fi curioasă să-mi citesc viața în varianta imaginată de el, în stilul young adult.

4. În ce oraș din lume ai vrea să te muți?

Londra. Stau aici de vreo 2 luni deja și o să povestesc experiența cu pricina mai pe larg, curând.

5. Ce melodie îți descrie cel mai bine viața?

În minte îmi vin doar piese care pur și simplu îmi plac, nu una care să-mi descrie viața. Și, totuși, parcă am mai răspuns acum câțiva ani la o întrebare asemănătoare. Și răspunsul era Emilia – Big Big World.

6. Care este „plăcerea vinovată” de care nu te poți lăsa?

Serialele și filmele. Sunt în categoria „plăcerea vinovată” pentru că sunt multe, pentru că n-am timp și pentru că, totuși, vizionez.

7. Dacă s-ar face un film despre tine, ce actor ai vrea să te interpreteze?

Răspunsul ăsta e subiect și foarte previzibil. Shailene Woodley.

8. Care a fost ultimul film pe care l-ai văzut și pe care l-ai recomanda cu toată inima?

5 to 7. Am vorbit despre el și în leapșa primită de la Angela, dar pe cuvânt că nu-i găsesc înlocuitor momentan.

9. Care este lucrul la care ți-ai dori să te pricepi mai bine?

Editare video. Am început să realizez clipuri pentru YouTube de câteva luni și am foarte multe de învățat.

10. Ce ai învățat din blogging?

În primul rând exersezi tehnica scrisului de fiecare dată când realizezi un articol. Și înveți să te exprimi, să redactezi un articol, fie că ești pasionat de blogging de știri, fie că povestești cum ți-ai organizat petrecerea zilei de naștere, înveți. Pe de altă parte, înveți să lucrezi cu un produs online, fiind în același timp o lecție de… IT. 🙂


Mulțumesc, Bianca! (articolul ei, aici)

Imaginația mea e limitată când vine vorba de inventat întrebări, quiz-uri of some sort, așa că las ca persoanele etichetate de mine să răspundă la întrebările pe care le-ai pus tu la dispoziție și la care am răspuns și eu. (Știu, trișez. Regulile sunt pe blogul Biancăi.)

Trimit provocarea către Angela și Emil.


Let me know you think - add a comment below!