Prima leapșă la care am fost vreodată nominalizată este aceasta și vine de la Diana – Dreams Have Wings. La următoarele întrebări am răspuns spontan și, probabil, peste un timp sau în trecut aș fi răspuns altfel. Momentan am făcut-o așa:

1. Dacă ar fi să pornești într-o călătorie, ce personaj dintr-un film ai alege să te însoțească?

Cu siguranță Q, din Paper Towns (2015). Filmul l-am văzut în urmă cu foarte puțin timp și  e un road trip movie care mi-a plăcut foarte mult. Q e inocent, îndrăgostit și determinat.

2. Alături de ce actor ți-ai dori să joci într-un film?

Actor? Deci fără actrițe? Atunci  Leonardo DiCaprio, Richard Gere sau Ansel Elgort. Explicația e simplă și o găsiți aici.

3. Care este filmul pe care vrei să uiți că l-ai văzut vreodată?

Harry Potter and the Philosopher’s Stone (2001), pentru că a fost filmul de 3 ore pe care l-am văzut în aproximativ 5. Not my type. Not for me.

4. Ce film te-a impresionat cel mai mult în ceea ce privește efectele speciale?

O să aleg tot ceva foarte recent: San Andreas (2015). Impresionată de efecte și nu numai, am scris și recenzia lui pe care o găsiți aici.

5. În scenariul cărui film ai dori să faci mici modificări?

Titanic (1997) — pentru că voiam ca relația de prietenie dintre Jack și Fabrizio să fie dezvoltată. Deși rămâne filmul nr. 1 în sufletul meu, tot timpul o să simt că ceva nu e complet fără această modificare.

6. Care-i coloana sonoră preferată?

Aici e foarte greu — vă răspund cu ceva ce abia a intrat în cinematografe: The Man from U.N.C.L.E. — un sneak peek mai jos. Și NU RATAȚI filmul!

7. Care este numele care te face să vrei neapărat să vezi un film, fără ca măcar să știi despre ce e vorba? (actor, regizor, scenarist etc.)

Ohooo, mulți! Shailene Woodley, Kate Winslet, Julia Roberts / Leonardo DiCaprio, Channing Tatum, Richard Gere, Tom Cruise, Tom Hanks / James Cameron. Lista e limitată, ca să nu plictisească, dar sunt foarte mulți la fiecare categorie.

8. Ce-ai prefera? O apariție de 2-3 minute în filmul preferat sau șansa de a lucra cot la cot cu regizorul pe parcursul întregului film, dar fără să-ți apară numele undeva?

Să lucrez cot la cot cu regizorul. Ar fi o experiență din care aș ieși mult mai câștigată.

9. Alege două filme pe care ai vrea să le combini în unul singur.

Ghost (1990) și The Fault in Our Stars (2014).

                              

10. Marvel sau DC?

Având în vedere că am urmărit (urmăresc) mai multe producții DC, o să aleg DC, dar precizez iubirea eternă pentru Daredevil (2015).

Diana pusese alte întrebări la care să răspund, dar le-am văzut când deja răspunsesem la cele la care a răspuns ea atunci când a fost nominalizată. (scuze) Well, răspundeți așadar ori la cele de mai sus, ori la cele din partea de jos a articolului ei.

Nominalizările mele sunt: Laurențiu și Angela. 🙂

Mulțumesc, Diana!

0 thoughts on “Leapșă cinefilă: interviu”

  1. Ma bucur ca ti-ai facut timp si pentru leapsa pasata de mine. Imi plac mult raspunsurile tale. Si eu iubesc Titanic. Si TFIOS. Si pe Leo. Si The Flash. ^_^

  2. Singura modificare pe care as face-o la Titanic ar fi data aparitiei. As pune-o 2200, sa fiu sigur ca nu voi mai fi in viata cand apare.

Let me know you think - add a comment below!