Odată cu apropierea East European Comic Con, unde nu e vorba doar despre filme și seriale, m-am gândit că ar fi interesant și plăcut pentru fanii jocurilor să afle sau să-și reamintească de adaptările cinematografice ce vor avea premiera în acest an. Și util pentru mine ca să nu uit de ele. 😀 Let’s jump right into it!

  1. The Angry Birds Movie | premiera: 13 mai, distribuitor: InterComFilm

Filmul are în centrul atenției păsăretul dintr-o pădure colorată. La ce să țină eroii mai mult decât la prețioasele lor ouă, garanție a perpetuării speciei? Doar că ouăle sunt și un ingredient delicios pe masa maleficilor și întreprinzătorilor porci verzi, gata de orice pentru a-și îmbogăți festinurile cu o așa delicatesă. Cu: Jason Sudeikis, Josh Gad, Peter Dinklage, Sean Penn.

Bazat pe jocul Angry Birds, realizat de Finnish.

2. Warcraft | premiera: 10 iunie, distribuitor: RoImage

Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina odată pentru totdeauna balanța unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianța condusă de Anduin Lothar, un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn și regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câștige războiul. Cu: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Clancy Brown.

Bazat pe franciza de jocuri Warcraft, realizată de Blizzard Entertainment.

3. Ratchet and Clank | premiera: 9 septembrie, distribuitor: RoImage

Ratchet, un lombax naiv, și ciudatul roboțel Clank se văd nevoiți să-și unească forțele pentru prima dată pentru a dejuca planul diabolic al unui investitor care vrea să masacreze galaxia pentru a-și construi planeta perfectă doar pentru el. Cu: James Arnold Taylor, David Kaye, Rosario Dawson, Jim Ward.

Bazat pe jocul Ratchet & Clank, realizat de Insomniac Games.

4. Assassin’s Creed | premiera: 30 decembrie, distribuitor: OdeonFilm

Desmond Miles descoperă străvechea linie de asasini profesioniști din care se trage după ce este răpit de o organizație ale cărei origini țin de societatea secretă Cavalerii Templieri și care îl trimite înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică. Cu: Michael Fassbender, Marion Cotillard.

Bazat pe seria de jocuri Assassin’s Creed, realizată de Ubisoft Montreal.

East European Comic Con este o șansă minunată pentru a vă familiariza cu aceste producții și, bineînțeles, cu jocurile care au stat la baza adaptării lor.

27 – 29 mai, Romexpo.

Let me know you think - add a comment below!