Toamna revin multe seriale, dar AMC România a pregătit două premiere speciale, mai exact producția Humans, un serial pe care îl regăsiți în articolul cu recomandări din septembrie și totodată un serial care mie îmi place foarte mult, dar și un proiect în premieră globală – Into the Badlands, care arată extrem de bine.

• Având locaţia în suburbiile Londrei, Humans are acţiunea într-un prezent paralel, în care cel mai nou accesoriu pentru orice familie modernă şi mult prea ocupată, este un Synth, un servitor robot de ultimă generaţie, ce arată straniu de similar cu echivalentul uman. Scris de către britanicii Sam Vincent şi Jonathan Brackley şi având la bază premiata dramă sci-fi suedeză Real Humans (2012), serialul explorează impactul emoţional ce are loc între oameni şi maşinării, atunci când limitele sunt destul de neclare. Difuzare: 26 octombrie, ora 23:00.

• Serialul Into the Badlands îi are în rolurile principale pe Daniel Wu, Marton Csokas, Aramis Knight, Oliver Stark, Emily Beecham, Orla Brady, Sarah Bolger, Ally Ioannides și Madeleine Mantock. Acţiunea are loc peste secole, într-un viitor creat ca urmare a unor catastrofe atât naturale, cât şi provocate de om, ce au cauzat dispariţia a miliarde de oameni şi colapsul naţiunii. O societate feudală a apărut şi cei mai puternici şi brutali s-au luptat pentru bogăţie şi putere. Această zonă a devenit cunoscută ca Badlands şi este împarţită între 7 rivali ce controlează necesarul zilnic pentru supravieţuire întărindu-şi puterea cu ajutorul armatei, cunoscută sub numele de Clippers. Clippers se bucură de statutul şi beneficiile la care oamenii de rând doar visează şi sunt dispuşi să îşi sacrifice viaţa pentru Baronii lor. Puţini Clipperi mai apucă a 30-a aniversare, dar Sunny (Daniel Wu) nu este un clipper obişnuit. Având şi demonstrându-şi capacităţile în arta marţială, Sunny a crescut rapid în ierarhie şi a devenit Șeful Clipperilor şi cel mai de încredere om al lui Quinn (Marton Csokas).

Difuzare: simultan cu premiera din SUA, pe 16 noiembrie, ora 4:00 – reluare în primetime local: aceeași zi, ora 23:00.

Text extras din comunicatul de presă.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *