Pentru Hilary Duff am o iubire aparte. Nu am crescut cu serialul care a făcut-o celebră în rândurile copiilor/adolescenților, pentru că nici nu cred că a rulat în România. Mă refer la Lizzie McGuire (2001 – 2004), serial ce a fost nominalizat de 2 ori la Premiile Emmy la categoria “Outstanding Children’s Program”. M-am îndrăgostit de zâmbetul, carisma și vocea ei odată cu filmul The Lizzie McGuire Movie (2003).
De atunci am urmărit tot ce înseamnă film sau serial în care a jucat, și în proporție de 90% mi-au plăcut toate. Cel mai recent și care îmi și place foarte mult, este serialul Younger, de la creatorii Sex and the City (1998–2004) dacă cumva sunteți fani. Younger a fost deja confirmat pentru sezonul 2.

Pe partea de muzică, însă, a avut mereu un sound aparte. Versuri care mie mi s-au potrivit fie că eram tristă sau aveam chef să dansez. După 4 albume ce au fost premiate cu discuri de aur și/sau platină și 8 ani de pauză + maternitate, Hilary Duff a lansat ieri Breathe In. Breathe Out. pe care nu mă pot opri din a-l asculta. Și încă n-am reușit să aleg o piesă preferată. Pentru mulți dintre voi probabil că muzica și vocea vor părea mediocre sau chiar slabe, dar e ceva ce rezonează cu mine și mi-am dorit să vă povestesc despre ea.


Hilary Duff – Breathe In. Breathe Out. este acum disponibil pe iTunes, Amazon, Google Play și Spotify. Sper să fie comercializat și în România, deși până acum nu s-a întâmplat asta cu albumele ei. Mai jos este videoclipul oficial al single-ului Sparks și o variantă acustică pentru Tattoo la care a lucrat cu Ed Sheeran, clipul fiind filmat în grădina casei ei.

P.S. Am menționat că a lansat trilogia Elixir în 2010? ツ

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *