Eroina povestirii este Fetiţa (Mackenzie Foy), pe care mama sa (Rachel McAdams) o învaţă cum să se poarte în lumea adulţilor. În acest proces intervine un vecin cumsecade, dar cam excentric, Aviatorul (Jeff Bridges). Acesta îi prezintă micii sale prietene o lume extraordinară, în care totul este posibil. Este lumea pe care i-a prezentat-o, la rândul său, Micul Prinţ (debutantul Riley Osborne).


Răspunde corect la întrebarea de mai jos și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la vizionarea filmului The Little Prince. Invitațiile sunt valabile doar la Hollywood Multiplex, în perioada 7 – 10 decembrie. Câștigătorii vor fi aleși pe 5 decembrie cu ajutorul random.org. Succes!

UPDATE: Câștigătorii sunt baletalessia și Anamaria Mocanu. Vă rog să vă verificați e-mail-urile. Mulțumesc tuturor 🙂

Care este autorul cărții ce stă la baza filmului omonim, The Little Prince, lansată în anul 1943 și publicată în România de editura Rao?

Răspuns corect: Antoine de Saint-Exupéry.


Precizări speciale:

  • Marion Cotillard a dublat vocea personajului ei, atât în engleză, cât și în franceză;
  • Actorii care au dublat vocile acestei animații sunt câștigători și nominalizați ai Premiilor Oscar – Benicio Del Toro, Marion Cotillard și Jeff Bridges / Albert Brooks, Paul Giamatti și James Franco;
  • Cu un buget de peste 80 de milioane de dolari, filmul a făcut istorie în Brazilia, fiind primul film franțuzesc care a stat 3 săptămâni în topul box office, pe locul 1.

Vizionare trailer:


The Little Prince intră în cinematografe din 4 decembrie, distribuit de partenerul acestui concurs, InterComFilm.

Foto: Onyx Films

Similar Posts

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *