Sunt unii care se bucură de singurătate, alţii care sunt de-a dreptul nefericiţi şi mai sunt şi… Alice… şi Robin… şi Lucy, Meg, Tom sau David… New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător. Astfel, între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanenţă. Oraşul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracţie pentru cei care vor şti să se bucure de moment.

Răspunde corect la întrebarea de mai jos și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la vizionarea filmului How to be Single. Invitațiile sunt valabile doar la Cine Grand Titan, de luni până duminică, în perioada comunicată ulterior câștigătorilor. Câștigătorii vor fi aleși pe 29 februarie cu ajutorul random.org. Succes!

În filmul How to be Single această actriță interpretează rolul lui Alice. Este fiica lui Don Johnson și a lui Melanie Griffith și și-a câștigat celebritatea prin rolul din pelicula Fifty Shades of Grey (2015). Recent, a jucat alături de Johnny Depp în filmul Black Mass (2015). Care este numele ei?
a) Dakota Johnson
b) Alicia Vikander
c) Zoe Kravitz
STOP CONCURS: Câștigătorii sunt ionita cristina & Ramona Răican! Felicitări! Verificați-vă e-mail-urile și răspundeți în maximum 24 de ore. Mulțumiri tuturor celor înscriși!

Concurs organizat cu sprijinul Freeman Entertainment.

Similar Posts

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *