Revolta a început în Divergent (2014), iar în Insurgent (2015) războiul a devenit iminent. Din 11 martie, Allegiant te va duce dincolo de zidurile care înconjoară orașul. Alianțele se schimbă, adevăruri șocante ies la iveală, iar Tris și Four trebuie să înfrunte pericole necunoscute. Lumea clădită acum 100 de ani, în jurul celor 5 facțiuni, a început să se clatine, iar bătălia pentru umanitate începe.

Răspunde corect la întrebarea de mai jos și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la vizionarea filmului Allegiant. Invitațiile sunt valabile doar la Cine Grand Titan, de luni până duminică, în perioada comunicată ulterior câștigătorilor. Câștigătorii vor fi aleși pe 17 martie cu ajutorul random.org. Succes!
În Allegiant, această actriță interpretează rolul lui Evelyn, mama lui Four (Theo James). Actrița, celebră pentru rolurile din King Kong (2005), Mulholland Dr. (2001) și The International (2009) este și câștigătoarea a 2 nominalizări la Premiile Oscar pentru rolurile din 21 Grams (2003) și The Impossible (2012). Care este numele ei?
a. Naomi Watts
b. Kate Winslet
c. Maggie Q
STOP CONCURS: Câștigătorii sunt Mirela Andrei și Dorin Pricop! Felicitări! Vă rog să vă verificați e-mail-urile. Mulțumesc tuturor celor înscriși!

Concurs organizat cu sprijinul Freeman Entertainment.

0 thoughts on “Hai la film: 2 invitații duble la ‘Divergent Series: Allegiant’!”

Let me know you think - add a comment below!