Jason Kelly (Zac Efron) se află la doar o săptămână distanţă de nunta cu fiica răsfăţată a şefului său, deci cu un pas mai aproape de visul lui de a deveni partener la firma de avocatură unde lucrează de mult. Abia târziu, tânărul va realiza că toate planurile îi sunt periclitate de bunicul guraliv, cu care pleacă în vacanţa de primăvară la Daytona. Între petreceri scandaloase, conficte aprinse în bar şi o noapte epică de karaoke, bătrânul Dick (Robert De Niro) pare de neoprit. Încearcă cele mai provocatoare experienţe şi face tot posibilul să-şi convingă nepotul să i se alăture.

Răspunde corect la întrebarea de mai jos și poți câștiga una dintre cele 2 invitații duble la vizionarea filmului Dirty Grandpa. Invitațiile sunt valabile doar la Cine Grand Titan, de luni până duminică, în perioada comunicată ulterior câștigătorilor. Câștigătorii vor fi aleși pe 10 februarie cu ajutorul random.org. Succes!


Rolul bunicului dezlănțuit este interpretat de acest actor-legendă, cu două premii Oscar pentru performanțele din Raging Bull (1980) și The Godfather: Part II (1974). Care este numele lui?
a. Robert De Niro
b. Jack Nicholson

c. Clint Eastwood

STOP CONCURS: Câștigătorii sunt Ilie Oana și Ionut Constantin. Felicitări! Vă rog să vă verificați e-mail-urile.


Concurs organizat cu sprijinul Freeman Entertainment. Recenzia filmului o găsiți aici.

Similar Posts

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *