Un giveaway de vacanță vine cu dedicație pentru fanii trupei One Direction, dar nu numai. Pun la bătaie albumul Four, albumul pe care Zayn Malik a colaborat pentru ultima oară cu restul membrilor din trupă, acesta fiind lansat înainte de retragerea lui. Albumul Four conține 12 piese, printre care și hiturile Steal My Girl și Night Changes.

Ce trebuie să faceți pentru a intrat în tragerea la sorți? Lăsați-mi un comentariu la acest articol în care să îmi spuneți de ce vă doriți albumul și care credeți că este cheia succesului acestei trupe fenomen.

😀

Acest concurs nu este sponsorizat în niciun fel și este valabil doar pe teritoriul României.
Termen înscrieri: 31 iulie, ora 23:59. Alegerea câștigătorului: 1 august, cu random.org.
UPDATE: Albumul a fost câștigat de izabellab! Te rog să îți verifici e-mail-ul și să-mi acorzi un răspuns în maximum 24 de ore. Mulțumesc tuturor pentru înscrieri!
Succes și să aveți o vară așa cum vă doriți!

Similar Posts

6 Comments

  1. Hei :). Adevarul este ca,imi place 1D inca de la inceput si chiar daca cu trecerea timpului mi-am schimbat oarecum preferintele muzicale,pe ei n-am putut sa-i indepartez,pur si simplu ma atrag. Imi doresc acest album deoarece peste ani imi voi reaminti cu drag de ei,asta in cazul in care trupa nu va mai exista,de ei ca si trupa,dar si de membrii care mi-au captat atentia si pentru mine are o altfel de insemnatate sa am un obiect care sa-mi aduca aminte de ei,nu doar faptul ca ii pot asculta pe youtube.Cheia succesului lor,este in primul rand talentul,chimia dintre ei,dar sa nu uitam de aspectul fizic,dupa parerea mea infatisarea,nebunia,carisma si comportamentul lor au atras publicul cu mic cu mare.

  2. Ce-i drept, nu ma pot numi o fana infocata a trupei, dar imi place de ei si-i ascult cu placere. Imi pare rau ca Zayn a plecat, insa cred ca trupa o sa aiba in continuare succes. De ce? Pentru ca inca de la inceput au venit ca un val: 5 adolecenti draguti, care canta, cu accent britanic si care au participat la X Factor. Au fost esentiale pentru inceputul lor. Apoi au urmat piesele din ce in ce mai bune, cu mesaj sau care prind la public. Regret ca n-au venit in concert si pe la noi…

  3. Sunt niste pusti fantastici, care au reusit sa atraga atentia placut prin muzica lor.te face sa te simți mereu tanar.

  4. Imi doresc albumul deoarece imi place cum canta 1D si as vrea sa-i ascult tot timpul. Succesul lor se datoreaza combinatiei reusite intre sarm, putina nebunie, aspect fizic si talent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *