Dragilor, a venit toamna, dar premiile se vor înmulți! Bobocii se numără toamna, nu? 🙂

Vă ofer DVD-ul La Grande Bellezza în cadrul acestui giveaway! 

Filmul prezintă povestea unui scriitor aflat în pragul bătrâneţii, Jep Gambardella, care rememorează tinereţea lui plină cândva de pasiuni, atunci când priveşte oraşul Roma ca un melanj de figuri politice, artişti, femei din înalta societate, intelectuali şi chiar delincvenţi.

La Grande Bellezza aducea Italiei un Oscar, în 2014, atunci când a câștigat categoria Best Foreign Language Film of the Year, dar și peste 60 de alte premii, printre care BAFTA și Golden Globes.

Cum puteți câștiga DVD-ul? Lăsați un comentariu la acest articol în care să îmi spuneți în ce alt film v-a impresionat actorul Toni Servillo. Concursul nu este sponsorizat în niciun fel și este valabil doar pe teritoriul României. Termen înscrieri: 19 septembrie, ora 23:59. Succes! 

UPDATE: Câștigătoarea este Alina S! Te rog să îți verifici mail-ul. Mulțumesc tuturor pentru înscrieri!

0 thoughts on “Giveaway: La Grande Bellezza (2013)”

  1. Dupa parerea mea Toni Servillo este unul dintre cei mai buni actori italieni. Dintre filmele sale cel mai mult mi-a placut Il Divo.

  2. Sincer, pana la filmul La Grande Bellezza nici nu stiam de actorul Toni Servillo.
    Am fost curios sa vad in ce alte filme a mai jucat si mi-a placut sa il vad in Gomorrah şi in Il Divo, ambele filme nominalizate la Golden Palm.

Let me know you think - add a comment below!