În ultimele zile de toamnă și început de iarnă revin cu un nou giveaway promis și pe Facebook atunci când am anunțat câștigătoarea cărții Thérèse Desqueyroux. Așadar, vă prezint Doar o lacrimă, roman scris de Franco Limardi și adus în Româia de editura Rao.

  Câteva cuvinte despre roman:

Dur, eficient, rece, Madralta pare un funcționar model, un câine de pază credincios care refuză oase și mângâieri. Dar, sub masca de indiferență care pare să-l separe de tot și de toți, fierbe o neliniște profundă. Imaginea unei plaje tropicale, unde să ia totul de la capăt și chipul proaspăt și curat al Laurei, măcinată de insatisfacția ei, îl vor împinge să se îmbarce într-o aventură nebunească și riscantă: marea lovitură care îi poate schimba viața.
 
În Doar o lacrimă, Franco Limardi revine – coborând perfect în realitatea italiană – la marea tradiție clasică a romanului polițist american, de la James M. Cain la Jim Thompson, dând înfățișare unui roman de o intensitate și de un impact nicidecum comune.

Puteți asculta mai jos în varianta originală (italiană) câteva rânduri despre această carte, clipul atașat fiind un trailer al cărții audio. Aici găsiți un fragment pe care îl puteți citi. (în română)

• Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în tragerea la sorți este să îmi spuneți cum credeți că personajul principal, Madralta, o cunoaște pe Laura. Nu există variante corecte sau greșite, ci doar părerile voastre. Lăsați răspunsurile într-un comentariu la acest articol.

• Vă rog să vă înscrieți o singură dată și cu o adresa de e-mail validă pentru că așa veți fi contactați în cazul în care veți câștiga; iar dacă nu veți răspunde în maxim 24 de ore voi organiza o nouă extragere.

CONCURS VALABIL DOAR PE TERITORIUL ROMÂNIEI!

Concursul începe acum și se termină pe 10 decembrie, la ora 15:00.

Succes!!!

Update: Câștigătorul este Movie Zone!

0 thoughts on “Giveaway: Franco Limardi – Doar o lacrimă (încheiat)”

  1. Câștigătorul este Movie Zone. Te rog să trimiți un e-mail la ioanaandreeag@gmail.com cu adresa la care dorești să-ți fie livrat premiul, nume complet și număr de telefon în maxim 24 de ore. În caz contrar voi extrage un alt câștigător.

    Mulțumesc!
    *Notă: Fiecare înscris a primit un număr de concurs în ordinea în care s-a înscris. Primul comentariu = 1. Și tot așa.

    Image and video hosting by TinyPic

Let me know you think - add a comment below!