Mi s-a părut un prilej bun de a organiza un giveaway de carte în perioada 20 – 24 mai, perioadă în care se desfășoară cea de-a 10-a ediție a Bookfest – salon internațional de carte.

  Ofer un exemplar al cărții Babylon Babies scrise de Maurice G. Dantec, publicată în România de editura Polirom și adaptată cinematografic în 2008, sub regia lui Mathieu Kassovitz. + un semn de carte aferent.

• Câteva cuvinte despre carte:

Babylon Babies este o dare de seamă asupra unui secol XXI dezorientat, haotic, în pragul apocalipsei. Acțiunea are loc în 2013, iar mercenarul filozof Toorop, care tocmai și-a pierdut slujba, primește din partea lui Romanenko, un colonel rus cu multiple legături cu mafia, o sarcină care îl decepționeaza la început, dar care se dovedește extrem de primejdioasă: să însoțească pâna în Canada o tânără pe nume Marie Zorn. Lucrurile se complică atunci când Marie dă semne că suferă de schizofrenie, iar Toorop realizează că fata nu este o ființă obișnuită, ci purtătoarea unui nou virus artificial și gazda unui embrion mutant, creat de o sectă americană al cărei țel e conceperea unui nou Mesia și dezvoltarea unei populații modificate genetic.

• Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în tragerea la sorți este să îmi spuneți numele unui actor sau al unei actrițe din distribuția adaptării romanului. Lăsați răspunsurile într-un comentariu la acest articol.

• Vă rog să vă înscrieți o singură dată și cu o adresa de e-mail validă pentru că așa veți fi contactați în cazul în care veți câștiga; iar dacă nu veți răspunde în maxim 24 de ore, voi organiza o nouă extragere.

• Perioada de desfășurare: 20 – 24 mai, ora 00:00. Câștigătorul va fi anunțat pe 25 mai.

Succes!

UPDATE: Romanul merge către La petite journaliste! Felicitări!
Mulțumesc tuturor pentru înscriere!

CONCURS VALABIL DOAR PE TERITORIUL ROMÂNIEI!

Similar Posts

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *