E 1 octombrie, dar eu îmi amintesc de două filme de Crăciun simpatice în articolul de față. Se supără cineva? 🙈 Pe lângă zăpada artificială, mai avem și un film care m-a plictisit teribil, o animație de Oscar și o dramă inspirată de evenimente reale care mi-a plăcut tare mult.

18. Ăsta e perfect pentru a împodobi bradul. În ziua în care am văzut filmul ăsta, la final de 2018, am ascultat colinde și ne-am relaxat. 🎄 Perioada sărbătorilor de iarnă e cea mai frumoasă perioadă care există – iubire, magie și bucurie peste tot. Ne-am gândit că ar fi potrivit să dăm startul sezonului cu The Princess Switch, o comedie romantică filmată integral în România și produsă de Netflix. În acest film, extrem de previzibil, plin de zăpadă artificială (să nu uităm că filmările au avut loc în iunie), Vanessa Hudgens, Sam Palladio și Nick Sagar joacă rolurile principale. Filmul, de altfel, urmează rețeta clasică a unei comedii romantice ce are ca subiect Crăciunul. Perfect pentru o după-amiază în care nu vrei decât să zâmbești tâmp și să te bucuri de câteva ore de relaxare. 


19. The Holiday Calendar e tare simpatic, dar cu multe goluri în scenariu, mai ales spre final. Kat Graham, însă, face un personaj ușor de îndrăgit, alături de Quincy

Filmul este disponibil pe Netflix, în cazul în care și voi aveți timp de “omorât” până la petrecerea de revelion. 🎄


20. Animația care a prins și statueta Oscar, ceea ce poate părea o nouă abordare a poveștii lui Spider-Man, este de fapt o animație ceva mai diferită — atât din punct de vedere vizual, cât și în ce privește firul acțiunii. Spider-Man: Into The Spider-Verse vorbește într-o manieră foarte geek despre faptul că oricine poate fi supererou, iar mesajul vine și ca un omagiu pentru ceea ce a însemnat Stan Lee, creatorul acestui univers. Frumos, simpatic, mi-a plăcut și cred că v-ar plăcea și vouă 


21. N-am citit cartea și m-am chinuit puțin să termin filmul. 👗 Dumplin’ este disponibil pe Netflix. Un film motivațional ce pune accent pe “every body is a swimsuit body”, și are cumva în centru melodiile semnate de Dolly Parton (artista a lansat și melodia “Girl in the movies” pentru coloana sonoră a filmului, melodie ce a fost nominalizată și la Golden Globes). Pentru cei care preferați să citiți, cartea este disponibilă la Epica Publishing House.

22. O poveste emoționantă, cât se poate de reală și jucată excelent de Chrissy Metz – care îmi furase deja inima cu rolul din This Is Us. De data asta, Joyce în Breakthrough, film care e inspirat de povestea adevărată a familiei Smith petrecută în urmă cu 5 ani. 💙 În parte adaptare a cărții scrise chiar de adevărata Joyce Smith, în parte bazat pe credința în Dumnezeu, filmul te poartă printr-un roller coaster emoționant ce te lasă cu speranță și lumină în suflet la final. 💙 Producătorii Breakthrough au realizat și Miracles From Heaven despre care am scris mai multe pe blog, aici.

Articolul anterior Filme #pescurt

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *