Un horror nereușit, un film românesc foarte bun și o comedie suficient de amuzantă cât să v-o recomand.

10. Nu știu cât de bună a fost ideea de a vedea Gerald’s Game seara, dar asta am făcut. În general evit genul horror, dar atunci când e vorba de un thriller ceva mai grafic decât normal, e ok. Și această producție Netflix, adaptare a romanului omonim scris de Stephen King, pare mai mișto din trailer. Nu zic că-i nasol, dar e un thriller destul de bolnav, jucat oarecum decent. Nimic impresionant, per total. De văzut o dată, dar nu seara, zic eu. 

11. Nu știu ce mi-a plăcut mai mult la Fixeur. Actorii sau povestea (sună aiurea să zic că mi-a plăcut povestea, având în vedere cât de tristă e, dar cred că de vină e scenariul – foarte bun). Nominalizat la 7 categorii la Premiile Gopo, fiind totodată și propunerea României pentru Premiile Oscar, Fixeur este povestea lui Radu, prezentată metaforic prin drama Ancăi la care Radu devine cumva martor. Cum a zis și Tudor Istodor la vizionarea specială de la Institutul Cultural Român din Londra aseară, sper ca filmele de genul ăsta să schimbe ceva la lumea în care trăim.
12. Mă bucur că am văzut The Hitman’s Bodyguard, al cărui trailer este suficient ca să râzi (fiind o parodie a clasicului The Bodyguard). Revenind însă la film, recunosc că am avut câteva emoții în ce-l privește, pentru că nu o dată mi s-a întâmplat să fiu dezamăgită de un film al cărui trailer mi-a dat niște așteptări foarte mari. Aici vorbim de o comedie foarte bună; nu cea mai bună, dar e una dintre comediile care nu te fac să crezi că ți-ai pierdut timpul vizionându-le. Cu Ryan Reynolds și Samuel L. Jackson în rolurile principale, ideea nu e deloc originală, dar funcționează foarte bine comicul de situație și nu numai. Am râs, ce să mai. Am râs tare bine și recomand să-l vedeți. Iar trailerul… savuros:

Articolul anterior Filme #pescurt

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *