Astăzi vorbim despre o animație diferită de orice ați văzut vreodată, dar și despre o serie muzicală care n-avea nevoie de două continuări și un superhero movie foarte bun, a cărui continuare este încă amânată de pandemie.

Filmele vor fi numerotate ca o continuare a articolului precedent… Vezi aici primul articol Filme #pescurt.

4. Fotografia de mai jos reprezintă una dintre cele 65.000 de picturi folosite pentru realizarea filmului Loving Vincent. Animația asta este primul film din istorie în totalitate pictat, ce nu doar că ar fi meritat să câștige Oscarul, dar pur și simplu trebuie văzut de toată lumea.
This is history and we are living it. Incredible. Trailer aici.


5. Seria asta de filme are un puternic fan base, ceea ce a și contribuit enorm la succesul pe care l-a avut (și încă îl are). Deși totul a pornit în 2012 cu un film foarte bun despre muzică și prietenie, succesul neașteptat al primului Pitch Perfect a dus la conturarea unei trilogii ce s-a sfârșit acum 3 ani. Mă număr printre fanii primului film, încercând să nu țin prea tare cont de cele 2 continuări, una mai slabă decât cealaltă – după ce am terminat vizionarea ultimului film n-am avut prea multe de zis, așa cum nici filmul n-a avut prea multe de arătat. Am scris pe larg despre Pitch Perfect 2, aici.


6. Un film cu supereroi așa cum ar trebui să fie. Nu zic că e perfect, dar e cu siguranță o experiență reușită. Efectele, muzica și scenele de luptă fac din Wonder Woman un film bun. Gal Gadot și Chris Pine se joacă cu emoțiile publicului, spunând o poveste plină de mesaje — despre independența femeilor, răul din oameni și puterea iubirii. Foarte, foarte mișto. Continuarea, Wonder Woman 1984, ar trebui să fie lansată anul acesta, filmul fiind deja amânat de câteva ori din cauza pandemiei.


În Marea Britanie pare că cinematografele sunt în curs de redeschidere între finalul lunii iulie – începutul lunii august, dar vă voi ține la curent. Sper să fie redeschide cât mai curând și în România.
Care o să fie primul film pentru care veți păși din nou în sala de cinema? 🎥

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *