InterComFilm tocmai a trimis un comunicat de presă cu și despre ultimele lor lansări pe anul 2016. Mai exact, Inferno, ArrivalUnderworld: Blood Wars și Passengers. Eu o să sar peste vizionarea acelui horror, dar voi găsiți detalii despre toate cele 4 filme, mai jos 🙂

intercomfilm-autumn-winter-2016

Inferno – După volumele The Da Vinci Code (2016) și Angels and Demons (2009), Dan Brown duce teoria conspirațiilor dincolo de puterea imaginației: de data aceasta, protagonistul Robert Langdon (minunatul Tom Hanks), expert în simbolistică, pornește pe urmele unui mister care duce până la Dante Alighieri, autorul celebrui poem epic “Divina Comedie”. Din 14 octombrie la cinema.

https://www.youtube.com/watch?v=PT0ZuHD9c2A 

Arrival – Au aterizat! Nave spațiale misterioase sunt deja răspândite pe 12 meridiane de pe toate continentele. Dar de ce au venit? Ce intenții au? Iată ce are de elucidat Louise Banks (Amy Adams), expertă în lingvistică, solicitată de autorități ca să descifreze limbajul „intrușilor”. Termen: două zile. Miza: viața tuturor. Dușmani sau prieteni? Război inter-planetar sau șansa de a cunoaște alte forme de inteligență? Succes sau condamnare? O planetă întreagă tremură în așteptarea veștilor. Va reuși oare Louise să traducă la timp limbajul invadatorilor extratereștri sau va “traduce” soarta umanității? Bazat pe romanul lui Ted Chiang, Story of Your Life. Din 11 noiembrie la cinema.

Underworld: Blood Wars – Al 6-lea film din seria începută în 2009. Războiul dintre clanurile vampirilor și ale vârcolacilor devine tot mai sângeros, distrugând totul în cale. Selene, vânătoarea de vampiri (interpretată de Kate Beckinsale), este mai hotărâtă ca oricând să-i pună capăt, cu orice preț. Nu mai are nimic de pierdut: toți cei dragi ei au fost deja exterminați. Din 25 noiembrie la cinema.

Passengers – Pasageri pe o navă spațială, în timpul unei călătorii obișnuite spre o nouă galaxie, Aurora (Jennifer Lawrence) și Jim (Chris Pratt) se trezesc din somnul indus cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, exact în momentul când nava lor se defectase. Deși nava le asigură tot confortul, cei doi sunt captivi între „acum” și “atunci”, între “aici” și “nicăieri”, într- un vid care devine însăși viața lor. Din 30 decembrie la cinema.

💖

Text extras din comunicatul de presă al InterComFilm.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *