Anunțuri & Știri, Filme & Seriale

‘Fear the Walkind Dead’, din 24 august pe AMC România

V-am mai spus că nu urmăresc producții horror, însă știu că sunteți mulți fani The Walking Dead pe aici, așa că vin cu detalii despre noua producție AMC ce va avea premiera pe 24 august în România, spinoff-ul Fear the Walking Dead.

Iarăşi pornim. Nu spun asta având un ton epuizat, ceea ce s-ar aştepta venind de la cineva înhămat la un serial pereche în timp ce, de asemenea, lucrează la al şaselea sezon al originalului. Să spun adevărul, ar trebui să umplu acest spaţiu cu puncte de exclamaţie ca să redau exact cât de entuziasmat sunt de Fear the Walking Dead. Mi se pare atât de tare să măresc universul The Walking Dead în noi direcţii. “Incitant” şi “nou”, acestea au fost cuvintele noastre cheie de când am început să discutăm despre acest serial. Sunt atât de fericit că în sfârşit am ajuns în punctul în care putem împărţi serialul cu întreaga lume astfel ca toţi să vadă exact ce înseamnă acest lucru. — Robert Kirkman, producător executiv, co-creator, scenarist.

Alycia Debnam Carey as Alicia, Frank Dillane as Nick, Kim Dickens as Madison, Cliff Curtis as Travis, Elizabeth Rodriguez as Liza, Lorenzo James Henrie as Chris, Ruben Blades as Daniel Salazar, Patricia Reyes Spíndola as Griselda Salazar and Mercedes Mason as Ofelia – Fear The Walking Dead _ Season 1, Gallery – Photo Credit: Frank Ockenfels 3/AMC

Sinopsis: Trăind în acelaşi univers ca The Walking Dead, Fear the Walking Dead este o dramă îndrăzneaţă care explorează debutul apocalipsei morţilor prin intermediul unei familii destrămate. Amplasată într-un oraş în care lumea vine să evadeze, să-şi ascundă secretele şi să-şi îngroape trecuturile, o epidemie misterioasă ameninţă să perturbe puţina stabilitate pe care au reusit să o formeze Madison Clark, o consilieră de orientare de liceu şi profesorul de engleză, Travis Manawa. Presiunea din fiecare zi de a încerca să unească două familii, în timp ce au de-a face cu copiii rebeli, furioşi şi plini de resentimente, nu mai este la fel de importantă atunci când societatea începe să se prăbuşească. Are loc o evoluţie forţată, o adaptare rapidă necesară pentru supravieţuire, iar familia noastră cu probleme trebuie să se reinventeze, ori să îşi accepte trecutul întunecat.

Despre episodul pilot: O familie amestecată extrem de disfuncţională este forţată să stea împreună când realizează că epidemia despre care se vorbeşte este de fapt începutul apocalipsei zombi.

Primul episod, cu o durată mai lungă, va debuta pe toate AMC Global din lume simultan cu premiera din SUA, în ziua de luni, 24 august, de la ora 4:00 şi apoi se va redifuza în intervalul de primetime local, de la ora 23:00. În România, AMC va difuza serialul Fear the Walking Dead cu subtitrare de la început.

Foto: AMC Studios

Let me know you think - add a comment below!

%d bloggers like this: