V-am vorbit despre Paper Towns, filmul ce are la bază cartea lui John Green, iar dacă ați ratat articolul, îl găsiți cu un click aici. Distribuitorul oficial din România, OdeonFilm, ne-a invitat la o experiență deosebită care să promoveze în același timp pelicula mai sus precizată. Pentru că acolo este vorba despre căutare, găsire și enigme, invitația a fost în aceeași direcție. Și totuși, am primit-o cu scepticism, pentru că urma să fie prima experiență la un Escape Room.

Noi – Angela, Raluca, Alexandru, Andrew și Emil – am ajuns la timp, dar cei care erau programați înainte, nu. Asta a însemnat o decalare de program cu vreo oră, timp în care staff-ul Stalingrad Arena ne-a invitat la o rundă de Laser Tag. Mai are rost să vă zic că am refuzat? Ei bine, da, am refuzat și am fost convinsă de cei 5 răufăcători de mai sus. Și tare bine a fost! Pentru mine, nu și pentru ei. N-aveam de gând să mă laud, dar pentru o primă experință, best hit ratio nu sună rău. Și a fost ATÂT de distractiv! Mai jos e o poză pusă doar ca să vă faceți o idee. Nu îmi place absolut deloc, dar n-am alta și oricum ați văzut-o deja pe blogurile colegilor mei.

Când am ajuns la Escape Room, eram 4 cu experiență, 2 fără. Eu eram acolo, lângă cealaltă persoană care nu mai fusese închisă timp de o oră într-o cameră și lăsată să evadeze. I-am urmat pe ceilalți, mai experimentați, dar nu am reușit să dezlegăm jocul. Și asta nu doar pentru că nu ne-am mișcat noi bine, dar și pentru că escape-ul a fost gândit un pic cam prea complicat. Primul lor escape, al celor de la Stalingrad Arena, nu e tocmai o realizare. Mie nu mi-a plăcut și chiar a fost o dezamăgire pentru o prima experiență de Escape Room.

Una peste alta, mulțumesc atât echipei OdeonFilm, cât și Stalingrad Arena pentru o seară distractivă în care am reușit să mă detașez de cotidian fără prea mare efort. 

P.S. Dacă nu ați văzut încă Paper Towns, vă invit s-o faceți cât mai repede. Mai jos, trailerul.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *