Anul ăsta e aproape de jumătate, dar cred că e și primul care a început bine și trece repede pentru că în fiecare zi am un plan, fiecare lună are ceva special. It’s so good to be in a good place. Luna mai înseamnă pentru mine Eurovision, 3 seri de muzică și emoții – sau 3 zile numa’ bune de scuze precum “cina zilei e pizza”. 🙂

Am ascultat recapitularea primei semifinale ce va avea loc marți, pe 14 mai, și mi-am semnat frumos câteva melodii care mi-au atras atenția. Anul ăsta e plin de reveniri, în prima semifinală fiind vorba de reprezentantul Ungariei, Joci Pápai, care a cântat pentru țara noastră vecină și în 2017 – prestația lui de atunci fiind una dintre preferatele mele din istoria competiției.

Mi-ar plăcea să dezbat subiectul cu voi, așa că vă rog să-mi spuneți dacă vă place în mod deosebit vreo melodie – lista completă aici. Preferatele mele, în continuare:

Muntenegru 🇲🇪 : D Mol – Heaven

Life was once so lonely
Heartbreak was the only
Thing you left for me

Ungaria 🇭🇺 : Joci Pápai – Az én apám

Belgia 🇧🇪 : Eliot – Wake up

I’ll wait for the sign
I can’t find anyone to stay
But there’s something in the light
Saving our lives

Estonia 🇪🇪 : Victor Crone – Storm

I’ve hit highs and I’ve hit lows
But somewhere down the winding road
It felt like I could lose it all
But I might, I might have been wrong

Grecia 🇬🇷 : Katerine Duska – Better love


Am 5 favorite din 17 participante și dintre toate cele 5, cred că Grecia va face o figură tare faină, mai ales că au venit cu ceva diferit față de ceea ce înscriau în competiție în fiecare an – Katerina Duska pare că vine din Marea Britanie, nicidecum din Grecia (și chiar și clipul ei are ceva diferit).

‘Cause I won’t hide it
I can’t fight this
Burning feeling inside

Revin în câteva zile cu lista melodiilor preferate din semifinala 2! #Eurovision

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *