El Rostro de la Venganza (Chipul răzbunării, în limba română), o nouă telenovelă cu celebrul actor Saul Lisazo, are premiera la DIVA luni, 5 octombrie, de la ora 20:00 și va fi difuzată de luni până vineri, la ora 20:00.

Diego Mercader (David Chocarro) abia a fost eliberat din unitatea psihiatrică a unei închisori din New York, după 20 de ani petrecuţi acolo pentru că în copilărie a orchestrat un masacru în şcoala lui, în urma căruia au murit 7 colegi de clasă. Îşi datorează libertatea eforturilor constante ale psihiatrului său, Dr. Antonia Villarroel (Maritza Rodríguez). După ce iese de după gratii, aceasta îi face cunoştinţă cu bărbatul care i-a devenit binefăcător: bancherul de succes Ezequiel Alvarado (Saúl Lisazo), care îi oferă o viaţă şi o identitate nouă. Cum continuă viața acestuia după ce devine Martin Mendez puteți afla începând de luni, ora 20:00, la DIVA.
El Rostro de la Venganza este o telenovelă produsă de Telemundo în 2012, în care joacă Saúl Lisazo, David Chocarro, Elizabeth Gutierrez, Maritza Rodríguez, Marlene Favela, Roberto Mateos, Jonathan Islas, Felicia Mercado, Gabriela Rivero și alții.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *