Anunțuri & Știri, Filme & Seriale

‘El Rostro de la Venganza’, din 5 octombrie la DIVA

El Rostro de la Venganza (Chipul răzbunării, în limba română), o nouă telenovelă cu celebrul actor Saul Lisazo, are premiera la DIVA luni, 5 octombrie, de la ora 20:00 și va fi difuzată de luni până vineri, la ora 20:00.

Diego Mercader (David Chocarro) abia a fost eliberat din unitatea psihiatrică a unei închisori din New York, după 20 de ani petrecuţi acolo pentru că în copilărie a orchestrat un masacru în şcoala lui, în urma căruia au murit 7 colegi de clasă. Îşi datorează libertatea eforturilor constante ale psihiatrului său, Dr. Antonia Villarroel (Maritza Rodríguez). După ce iese de după gratii, aceasta îi face cunoştinţă cu bărbatul care i-a devenit binefăcător: bancherul de succes Ezequiel Alvarado (Saúl Lisazo), care îi oferă o viaţă şi o identitate nouă. Cum continuă viața acestuia după ce devine Martin Mendez puteți afla începând de luni, ora 20:00, la DIVA.
El Rostro de la Venganza este o telenovelă produsă de Telemundo în 2012, în care joacă Saúl Lisazo, David Chocarro, Elizabeth Gutierrez, Maritza Rodríguez, Marlene Favela, Roberto Mateos, Jonathan Islas, Felicia Mercado, Gabriela Rivero și alții.

Leave a comment below

%d bloggers like this: