Când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roșie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorință și tenebre, între mister și nebunie, stă adevărul din spatele casei din Crimson Peak.

Edith (Mia Wasikowska), o tânără scriitoare aspirantă din secolul 19, încearcă să-şi refacă viaţa după un eveniment tragic. Eroina se lasă cucerită de un misterios şi şarmant gentleman, Thomas Sharpe (Tom Hiddleston), care o duce în lugubrul său conac, Crimson Peak. Aici Edith va trebui să o înfrunte pe Lucille (Jessica Chastain), geloasa soră a lui Thomas, şi curând îşi va da seama că imensa reşedinţă “respiră, sângerează şi… îşi aminteşte”.


În roluri principale: Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam și Jim Beaver
Regia: Guillermo del Toro
Scenariu: Guillermo del Toro & Matthew Robbins

Vizionare trailer:

Crimson Peak intră de mâine în cinematografe, distribuit de RoImage.

0 thoughts on “‘Crimson Peak’ ajunge în cinematografe din 16 octombrie”

  1. Am vazut ieri filmul la cinema. Dupa parerea mea e un film care ori o sa va placa, ori o sa-l urati. Mie totusi mi s-a parut bunicel, are unele scene horror bazate pe sunet in general si 2-3 jumpscareruri. Povestea e destul de bine conturata, intrece obisnuitele povesti ale filmelor de groaza si vine cu ceva nou.
    http://www.portalultautv.ro/crimson-peak-2015/

Let me know you think - add a comment below!