Bucuroasă să vă anunț că postul Diva Universal se relansează astăzi, așa că a pregătit o mulțime de surprize! În primul rând o nouă imagine și un nou titlu: DIVA! 

Comunicatul oficial pentru noul serial (Chicago Fire, preferatul meu în acest moment) sună cam așa:

Creat de producătorul executiv premiat cu Emmy, Dick Wolf (cunoscut mai ales datorită seriei Law&Order), noul serial dramatic Pompierii din Chicago (Chicago Fire) pătrunde în viețile cotidiene ale unei echipe de adevărați eroi, dedicați unei meserii nobile. Pentru pompierii, paramedicii și echipele de salvare de la Cazarma de Pompieri 51 din Chicago nu există slujbă mai stresantă, mai periculoasă, dar şi mai palpitantă. Diva vă invită să îi cunoașteți pe femeile și bărbații curajoși care se aruncă în mijlocul pericolului în cele mai riscante situaţii și care trebuie să ia decizii de viață și de moarte, în noul serial Pompierii din Chicago. Primul sezon al producției va avea premiera în România la Diva, duminică, 12 octombrie, cu două episoade difuzate începând de la ora 21:00. În fiecare marți vor fi difuzate câte două episoade, de la ora 21:00.

Pompierii și membrii echipelor de salvare au reputaţii şi ego-uri mari, sunt sub presiune şi trebuie să ia decizii de moment importante, aşa că, inevitabil, ajung la certuri. Dincolo de aceste momente de tensiune ei rămân, însă, o familie, iar atunci când vine vorba despre muncă lasă certurile deoparte şi fac totul pentru ceilalţi colegi.

În Pompierii din Chicago joacă Jesse Spencer (House M.D.), Taylor Kinney (The Vampire Diaries), Eamonn Walker (Oz), Monica Raymund (Lie to Me), Lauren German (A Walk To Remember) David Eigenberg (Sex and the City) și mulți alții.

Despre noua imagine a postului de televiziune, Colin McLeod (Managing Director, Emerging Markets, Universal Networks International) a declarat: Anul acesta DIVA împlinește patru ani în România, de-a lungul cărora televiziunea și-a câștigat un loc de lider pe piața pay-TV. Am investit în această schimbare pentru a dezvolta brandul DIVA și a-l face mai atrăgător în ochii publicului nou sau deja câștigat. Noua imagine a televiziunii DIVA, sloganul <<Totul pentru tine>>, o suită de programe de top, care include seriale de succes și documentare de calitate, contribuie la poziționarea unică a DIVA drept televiziunea ce inspiră telespectatorii să se simtă bine, să se relaxeze și să fie ei înșiși.

Puteți vizualiza promo-ul cu noua imagine + grila de toamnă, dând click aici.

În grila de toamnă sunt incluse și Anatomia lui Grey (sezonul 8), Neveste disperate (sezonul 8), În mintea criminalului (sezonul 3), Ofițeri începători (sezonul 5) și altele. Pentru a oferi o experiență desăvârșită DIVA a trecut, din 24 septembrie, și la formatul widescreen.

Credit foto: DIVA

0 thoughts on “Chicago Fire ajunge la DIVA!”

Let me know you think - add a comment below!