N-am fost niciodată fană Jonas Brothers, deși erau în toate revistele din perioada în care eram în liceu, iar muzica lor era pe toate posturile de profil. Astăzi am intrat puțin în culisele despărțirii trupei cu vizionarea documentarului Chasing Happiness (disponibil pe Amazon Prime Video).

Au vorbit puțin despre cum a fost, dar au avut mare grijă să nu intre pe făgaș personal, să nu dezbată prea mult ce a fost la ei în casă – și cred că asta e de apreciat. Documentarul vorbește strict despre traiectoria trupei și despre momentul în care Nick Jonas a făcut pasul cel mare, anunțându-i pe Joe și Kevin că își dorește să se retragă din trupă. Personal, muzica din proiectul solo al lui Nick mi se pare foarte mișto și muzica lui m-a ținut cumva aproape de subiectul Jonas Brothers în ultimii ani.

Trupa Jonas Brothers a revenit la 6 ani distanță cu muzică nouă și au revenit în forță cu un videoclip colorat în care apar cele 3 soții ale lor, Danielle Deleasa, Sophie Turner (cunoscută pentru rolul din Game of Thrones) și Pryianka Chopra (care a făcut un rol fain în Quantico).

Două luni mai târziu, trupa a anunțat turneul internațional Happiness Begins și lansarea celui de-al doilea single, Cool, care nu-mi place foarte mult – însă albumul per total e simpăticuț (disponibil pe toate platformele de streaming).


Documentarul arată cam așa:

Detalii despre turneu, aici.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *