Personal

Casa noastră de Crăciun

Casa noastră. Ce bine sună! A trecut aproape 1 an de când casa asta e casa noastră și încă mai am momente când mă gândesc cum am ajuns aici și cât de frumos e. Însă nu despre asta vreau să vorbesc acum. Tot timpul mi-am dorit să am un spațiu pe care să-l decorez, mai ales în preajma sărbătorilor. Și deși spațiul nu este unul foarte generos, a fost suficient cât să jonglez puțin pe ici, colo cu o lumânare și un Moș Crăciun.

În camera noastră nu am făcut mari schimbări, așa că n-am făcut nici poze. Lenjeria patului este cu tematică de Crăciun, iar pe pervazul geamului am pus o mică instalație ce funcționează cu baterii și care arată ca o ghirlandă. Avem una la fel pe pervazul geamului din bucătărie.

Însă schimbările majore pe care am decis că le vom face în fiecare an în primul weekend al lunii decembrie, arată cam așa.

Din poza de mai sus: Brăduțul este trimis de mama din România (cumpărat din Cora), iar lângă el am adăugat 2 bastonașe de scorțișoară (pe care le-am luat din Wilko).

În partea dreaptă a televizorului, am adăugat acest suport de lumânare în forma unui om de zăpadă (cumpărat din Poundland), iar lângă el am pus un pahar pe care l-am cumpărat dintr-un magazin RSPCA în care am adăugat nuci, alune și bețișoare de scorțișoară. Pe pahar scrie Christmas Ale.

© Andreea Giuroiu, 2017

Un alt aranjament făcut de mine ar fi acest bol transparent, cumpărat dintr-un magazin de tip second-hand, Age UK, în care am adăugat nuci, alune, bastonașe de scorțișoară și conuri de brad înzăpezite (din Wilko), bol alăturat unui alt suport de lumânare, de data asta sub forma unui Moș Crăciun (din Poundland).

© Andreea Giuroiu, 2017

Pe lângă brad, partea mea preferată este fereastra, înrămată de beculețe (din Argos).

© Andreea Giuroiu, 2017 © Andreea Giuroiu, 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aș vrea să iau toate laudele pentru momentul imortalizat în poza de mai jos, dar nu pot. Scofield a decis că ședința foto nu poate să aibă loc fără prezența lui. 🙂

Suntem gata de Crăciun!

Pozele sunt făcute cu iPhone 6s și needitate.

Let me know you think - add a comment below!

%d bloggers like this: