Personal

Bear Grylls LIVE – #Endeavour

Dacă mă urmăriți pe Instagram sau pe Twitter, probabil ați văzut că am fost la primul spectacol live al lui Bear Grylls, al cărei fană declarată sunt de foarte mulți ani.

bear-grylls-endeavour

Ăsta o să fie o mică recenzie a unui eveniment din altă țară, primul pentru mine. Desigur, pozitivă. Nu am făcut foarte multe poze și de filmat, nu am filmat deloc. Am ajuns acolo destul de aproape de ora de începere și în zona Wembley e foarte, foarte (x10) nasol în privința parcărilor. Așa că am cam fost pe fugă și stresați, n-am stat cu telefoanele în mână.

La intrarea în SSE Arena erau cozi delimitate, vreo 3 persoane de-a lungul șirului care te instruiau să îți pregătești geanta/rucscacul pentru verificare și care te ajutau în cazul în care erai “pierdut”. Deci ca organizare, din start, e bine. Nu că m-aș fi așteptat la altceva. Cozile de la bar erau și ele, dar nu prea mari, cel puțin înaintea începerii spectacolului. Ionuț a fost să cumpere apă în pauză și s-a întors destul de repede. Prețurile piperate așa cum e la toate locațiile de gen.

    

Bear Grylls este un showman care știe exact ce face și o face cu o pasiune imensă care îl ajută să transmită emoții prin fiecare gest sau cuvânt. Se prea poate să fiu subiectivă. Pentru aproximativ 2 ore am asistat la povești despre strădania omenească, povești reale narate de Grylls, totul susținut de efecte vizuale deosebite. S-a comentat în presa engleză că spectacolul ar fi pentru copii, că Bear Grylls nu face nu știu ce cascadorii, dar mulți n-au înțeles că nu despre asta este vorba. Omu’ a vrut să arate (cum o face în fiecare emisiune și în fiecare carte pe care a scris-o) pe ce planetă extraordinară ne aflăm și că ar trebui să o prețuim la adevărata valoare. Și, în același timp, cât de minunat este omul. În condiții de stres, în situații de viață sau de moarte, suntem în stare de mai mult decât ne-am imagina. Endeavour în 3 cuvinte: emoționant, amuzant, surprinzător.

În primele 10 minute am plâns. Atât de bucurie că îl aud și îl văd, cât și pentru că spectacolul începe în forță, culminând cu primele cuvinte rostite: “I am Bear Grylls and I am ready to get you on your biggest adventure.”

Thank you, Bear Grylls. You rock!

Foto credit: Richard Isaac/Rex/Shutterstock

Let me know you think - add a comment below!

%d bloggers like this: