…alături de mulți actori și multă presă, la vizionarea specială “Minte-mă frumos” 🙂

Cum am câștigat 2 invitații duble la avanpremiera filmului Minte-m@ frumos, le-am invitat pe Alina & Andreea la o seară ca între fete! Și a fost foarte frumos! Filmul foarte bun. Ok, recunosc, mult mai bun decât mă așteptam.

Fotografia de mai sus surprinde scena mea preferată. Pelicula e o comedie reușită, colorată, cu o distribuție foarte bună.

Sinopsis: Doi tipi simpatici din București duc o viață cât se poate de neobișnuită… Dani e part-time furnizor de servicii IT și part-time gigolo, iar Toni e full-time hacker iscusit, care își înșeală partenerul de viață – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana.

Dana și Oana, ucenice cofetare și colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, sucește capetele bărbaților oriunde apare, pe când Oana iubește foarte mult prăjiturile, de unde și formele mai rotunjoare. Și cum era de așteptat, când discuțiile lungi pe chat nu pot rămâne veșnic virtuale, Toni și Oana își dau întâlnire față-n față.

Dar există o problemă majoră: Toni nu seamană deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezintă chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

Vizionare trailer:

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *