Personal

Acum o lună

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu o lună în urmă nu credeam că o să se termine totul atât de bine.. 

Sunt sigură că nu toți studenții au avut restanțe, dar eu am avut. Și nu regret nimic. Oricât de clișeic ar suna, tot ce mi s-a întâmplat în cei 3 ani de facultate, m-a ajutat. Toate lucrurile astea m-au forțat să vreau mai mult de la mine, să nu mă dau bătută. Mi-au scos în cale oameni de toate felurile, iar mulți au fost imaturi sau lipsiți de scopuri reale în viață, dar țin în suflet oamenii care mi-au devenit dragi și alături de care voi fi și peste 10 ani.

Cu o lună în urmă nu credeam că vom fi aici..

După 7 ani în care ne-am văzut aproape doar în vacanțe, eu și Ionuț suntem acum în Londra, pe punctul de a ne muta în sfârșit împreună. N-aș putea fi mai bucuroasă și nerăbdătoare pentru etapa asta a vieții! De multe ori am plâns sau am fost pregătită să renunț la “luptă” și nu pentru că nu mai iubeam, ci tocmai pentru că iubeam atât de mult încât durea fiecare despărțire sau fiecare plan făcut pentru un viitor prea îndepărtat.

Cu o lună în urmă nu credeam că pot să fiu atât de puternică..

După 23 de ani de stat doar lângă părinți, să te muți atât de departe poate fi greu, dar senzația e dulce amăruie. Pentru că mereu mi-am dorit să vizitez lumea, să cunosc și să învăț cât mai multe lucruri, iar experiența pe care o trăiesc acum în Londra e dulce și sunt recunoscătoare pentru că mă aflu aici.

Încă nu pot să cred ziua de astăzi. Însă sunt convinsă că viața mai are multe alte surprize de oferit și sunt pregătită să le primesc pe toate cu zâmbetul pe buze și brațele deschise!

Până data viitoare… vă las cu o altă tentativă de vlog:

Let me know you think - add a comment below!

%d bloggers like this: